Oldal kiválasztása

ZHOJA.HU

A Zhoja csapatával már régóta nagyon jó kapcsolatunk volt. Lenyűgözött minket az a stílus, amit ők képviselnek. Ezt a stílust azonban egyáltalán nem tükrözte a weboldaluk, ráadásul a céljukat sem segítette. Az oldal fő célja: bemutatni a ruháikat, és hogy az érdeklődők igénybe vegyék az ingyenes stílustanácsadást. Az új oldallal kapcsolatban egy nagy hiányérzetem maradt. Mivel a tárhelyszolgáltatójuk adott volt, és sok problémával járt volna az átköltöztetés, ezért a honlap sebessége nem hozza az általam elvárt értéket.  

Cilinderesek

A Cilinderesek oldala az első önállóan készült oldalam. Ez indított el a honlapkészítők útján. Az előző honlaphoz képest kétszer annyi megrendelést hozott, fele annyi költséggel. Az első bizonyíték arra, hogy amikor az online marketing tudás és a honlap építés egy kézben van, nagyon jó dolgok történnek. Ha szeretnél Te is egy jól működő honlapot jelentkezz be az ingyenes konzultációra.

Veled?Igen!

A Veled?Igen! egy szertartásvezetőnek készült az oldal. A cél az ajánlatkérés volt. Amíg hirdetve volt, és a jöttek látogatók az oldalra, addig nagyon jól működött. De aztán a Vikinek (szertartásvezető) annyi munkája lett, hogy leállította a hirdetéseket. Ha szeretnél Te is egy jól működő honlapot jelentkezz az ingyenes konzultációra.

ADhorses

A helyzet az, hogy az ADhorses oldalon nem volt akkora szükség az online marketing tudásomra. Itt a cél egy minél gyorsabban, szép honlap megalkotása volt. Valamint, hogy minden látogató jusson el a lovakig, és nézze meg őket. Ha szeretnél Te is egy jól működő honlapot jelentkezz az ingyenes konzultációra.

Ingyenes weboldal tervező konzultáció – jelentkezés

Nincs más hátra töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz be hozzám egy konzultációra. Vesztenivalód nincs csak nyerhetsz ezen a beszélgetésen. FONTOS: A konzultáció vagy személyesen vagy videó telefonon történik.

Az Adatvédelmi Nyilatkozat elfogadásával tudod igénybe venni az ingyenes konzultációnkat. Kérlek, jelöld be, hogy elfogadtad az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

11 + 13 =

Hogyan tovább?

1. Töltsd ki az ürlapot

2. 1 munkanapon belül felhívlak és egyeztetek veled egy időpontot  a konzultációra.

3. Találkozunk (személyesen vagy videótelefonon)

4. Megkapod az összefoglalót ami segít a tervet elkészíetni és az árajánlatot.

5. Vagy elkezdjük a közös munkát ha tetszett az ajánlatom vagy a tervet felhasználva megtalálod azt az embert akivel megtudod valósítani az elképzeléseidet.

Email cím

attila@pirospingvin.hu

Telefonszám

+36 20 449 1600